Ons bestuur

Ontmoet ons bestuur. Momenteel hebben we vanaf juni 2019 één vacature: Penningmeester. We doen er alles aan om zo snel mogelijk deze vacature in te vullen. Tot die tijd zal de vorige penningmeester de taken als vrijwilliger waarnemen.
Onze bestuursleden ontvangen geen financiële beloning voor hun bestuurswerk.

voorzitter

Marien Kollenstaart (Voorzitter)

Een paar jaar geleden leerde ik Esther van Schie kennen en werd meteen geraakt door haar passie voor migranten. Liefde die niet bleef zweven maar heel concreet werd: al jarenlang helpen zij en haar man vluchtelingen die dag en nacht bij hen op de stoep staan.
Daarnaast werd ik enthousiast over haar doordachte visie op wat vaak onderbelicht blijft bij integratievraagstukken: hun geloofsinburgering.
Daarom wil ik me inzetten voor de stichting.
Naast voorzitter ben ik predikant van de Kerk in Nesselande en verzorg ik voor een aantal uur in de week incidentele hulpdiensten (pastoraat, missionair werk en voorgaan) voor de internationale kerk ICU in Gouda.
Ik ben getrouwd met Mirjam Kollenstaart-Muis en vader van vijf kinderen.

annemarie secretaris

Annemarie Six-Wienen (Secretaris)

Ik ben Annemarie Six-Wienen, 49 jaar en de secretaris van de Stichting Geloofsinburgering. Ik ben predikant van de Protestantse gemeente Benschop.Daarnaast werk ik op freelancebasis voor het Augustijns Instituut in Utrecht. Daar maak ik als neerlandica deel uit van een vertaalgroep die preken van Augustinus vertaalt.