Ons bestuur

Ontmoet ons bestuur. Momenteel hebben we vanaf juni 2019 één vacature: Penningmeester. We doen er alles aan om zo snel mogelijk deze vacature in te vullen. Tot die tijd zal de vorige penningmeester de taken als vrijwilliger waarnemen.
Onze bestuursleden ontvangen geen financiële beloning voor hun bestuurswerk.

Eric Begeer (voorzitter)

Heel mijn leven al wil ik andere mensen laten delen in Gods liefde. Ik ben geïnteresseerd in andere talen en culturen en wat de ander drijft. Enkele jaren geleden heb ik daarom een cursus gevolgd over de Islam zodat ik beter weet wat hen beweegt. Met Esther van Schie (predikant-directeur van de stichting), Marien Kollenstaart (adviseur) en anderen zijn we een paar jaar geleden een Al Massira cursus voor christenen en zoekers uit een moslimachtergrond gestart. Van hieruit kwam ik in aanraking met de Stichting Geloofsinburgering. Ik vind het geweldig als mensen met allerlei achtergronden en kleuren samen God groot maken. Ik merk dat het heel veel migranten en vluchtelingen herkenning en rust geeft als ze hier andere gelovigen en lotgenoten ontmoeten. Geloofsinburgering helpt daar concreet aan mee voor migranten in Nederland en dat wil ik graag ondersteunen.
Ik ben getrouwd met Klazina en vader van 5 kinderen. Ik werk als information security officer bij een ICT bedrijf. Naast Voorzitter van de stichting Geloofsinburgering ben ik actief voor de wijkgemeente De Rank in Waddinxveen.

Annemarie Six-Wienen (secretaris)

Ik ben Annemarie Six-Wienen, 49 jaar en de secretaris van de Stichting Geloofsinburgering.
Ik ben predikant van de Protestantse gemeente Benschop.
Daarnaast werk ik op freelancebasis voor het Augustijns Instituut in Utrecht.
Daar maak ik als neerlandica deel uit van een vertaalgroep die preken van Augustinus vertaalt.

annemarie secretaris

Marion Huberland-van Velde (algemeen lid)

Mijn naam is Marion Huberland, getrouwd met Joël en samen hebben wij 3 kinderen: Mattanje (14), Josua (12) en Laëlle (9).
Sinds een aantal jaar zijn wij als gezin betrokken bij internationale kerk ICU in Gouda.
We genieten van de multiculturele diversiteit, contacten met mensen die zo verschillend zijn opgegroeid en elkaar hier vinden in het geloof in dezelfde God.
Naast de ICU zijn wij verbonden aan de kerk in Nesselande waar ik ouderling vorming en toerusting ben.
Stichting geloofsinburgering brengt deze beide kanten van ons kerkelijk leven samen.
Ik vind het prachtig om in het bestuur van de stichting een klein steentje te mogen bijdragen aan het grote werk van God in zijn koninkrijk.

Onze adviseurs

Marien Kollenstaart

Marien is voorganger van de Kerk in Nesselande (PKN). Daarnaast is hij voor een aantal uur hulppastor bij de ICU Gouda.

Harm van Schie

Harm is architect en werkt voor SKIN Rotterdam, voor stichting Mara. Samen met zijn vrouw Esther geeft hij leiding aan de ICU Gouda.

Lauran Bethel

Lauran heeft veel internationale zendingservaring, met name in Thailand en onder vrouwen die slachtoffer zijn van mensenhandel.

Arie de Pater

Arie werkt bij de Europese Evangelische Alliantie en heeft veel ervaring met het opkomen voor vervolgde christenen wereldwijd.