Ons bestuur

Onze bestuursleden ontvangen geen financiële beloning voor hun bestuurswerk.

Eric Begeer (voorzitter)

Heel mijn leven al wil ik andere mensen laten delen in Gods liefde. Ik ben geïnteresseerd in andere talen en culturen en wat de ander drijft. Enkele jaren geleden heb ik daarom een cursus gevolgd over de Islam zodat ik beter weet wat hen beweegt. Met Esther van Schie (predikant-directeur van de stichting), Marien Kollenstaart (adviseur) en anderen zijn we een paar jaar geleden een Al Massira cursus voor christenen en zoekers uit een moslimachtergrond gestart. Van hieruit kwam ik in aanraking met de Stichting Geloofsinburgering. Ik vind het geweldig als mensen met allerlei achtergronden en kleuren samen God groot maken. Ik merk dat het heel veel migranten en vluchtelingen herkenning en rust geeft als ze hier andere gelovigen en lotgenoten ontmoeten. Geloofsinburgering helpt daar concreet aan mee voor migranten in Nederland en dat wil ik graag ondersteunen.
Ik ben getrouwd met Klazina en vader van 5 kinderen. Ik werk als information security officer bij een ICT bedrijf. Naast Voorzitter van de stichting Geloofsinburgering ben ik actief voor de wijkgemeente De Rank in Waddinxveen.

Annemarie Six-Wienen (secretaris)

Ik ben Annemarie Six-Wienen, 49 jaar en de secretaris van de Stichting Geloofsinburgering.
Ik ben predikant van de Protestantse gemeente Benschop.
Daarnaast werk ik op freelancebasis voor het Augustijns Instituut in Utrecht.
Daar maak ik als neerlandica deel uit van een vertaalgroep die preken van Augustinus vertaalt.

annemarie secretaris

Marion Huberland-van Velde (algemeen lid)

Mijn naam is Marion Huberland, getrouwd met Joël en samen hebben wij 3 kinderen: Mattanje (14), Josua (12) en Laëlle (9).
Sinds een aantal jaar zijn wij als gezin betrokken bij internationale kerk ICU in Gouda.
We genieten van de multiculturele diversiteit, contacten met mensen die zo verschillend zijn opgegroeid en elkaar hier vinden in het geloof in dezelfde God.
Naast de ICU zijn wij verbonden aan de kerk in Nesselande waar ik ouderling vorming en toerusting ben.
Stichting geloofsinburgering brengt deze beide kanten van ons kerkelijk leven samen.
Ik vind het prachtig om in het bestuur van de stichting een klein steentje te mogen bijdragen aan het grote werk van God in zijn koninkrijk.

Peter van Duijn (Penningmeester)

Ik ben Peter van Duijn, 62 jaar oud, getrouwd met Ria, vader van 3 prachtige dochters en opa van een net zo mooie kleindochter.
Zakelijk ben ik meer dan 40 jaar actief in technische, commerciële en management functies bij bedrijven die actief zijn in de internationale glastuinbouw. Zeven jaar geleden ben ik met twee partners het bedrijf Van Duijn & Partners gestart met als expertise klanten in een advies of interim rol te ondersteunen bij het innoveren van hun bedrijf(sprocessen). Ik ben enthousiast lid en penningmeester van de Lions Club in Zevenhuizen. In de PKN-gemeenten van Berkel en Rodenrijs en Zevenhuizen ben ik verspreid over die 4 decennia 15 jaar actief geweest als jeugd- en evangelisatie ouderling en als kerkrentmeester. Eind 2019 ben ik toegetreden tot het bestuur van de Internationale Bijbel Bond in Amersfoort en nu dus bij de stichting Geloofsinburgering. Een prachtig initiatief waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen.

Onze adviseurs

Marien Kollenstaart

Marien is voorganger van de Kerk in Nesselande (PKN). Daarnaast is hij voor een aantal uur hulppastor bij de ICU Gouda.

Harm van Schie

Harm is architect en werkt voor SKIN Rotterdam, voor stichting Mara. Samen met zijn vrouw Esther geeft hij leiding aan de ICU Gouda.

Lauran Bethel

Lauran heeft veel internationale zendingservaring, met name in Thailand en onder vrouwen die slachtoffer zijn van mensenhandel.

Arie de Pater

Arie werkt bij de Europese Evangelische Alliantie en heeft veel ervaring met het opkomen voor vervolgde christenen wereldwijd.